stefanirafaela Rafaela Wang ๐Ÿ’‹

Moved from France ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท Based ๐Ÿ“ Indo ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ / China ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ Love Jesus โค La Vie est belle ๐ŸŽผ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽต Enjoy with traveling | photography | fashion
Post:571 Following: 576 Follower: 10.7k
stefanirafaela: I want it all in pink! .
.
.
.
Top by @

I want it all in pink! . . . . Top by . . . . . lovers n _asia

562 1 Jan 16, 2018
stefanirafaela: When at night in Tokyo ๐Ÿ™๐ŸŽ๐ŸŽŽ
.
.
.
.
.
.
.
.
#throwback #emakemakbutuhpikniklagi #tokyo #

When at night in Tokyo ๐Ÿ™๐ŸŽ๐ŸŽŽ . . . . . . . . _asia

562 0 Jan 15, 2018
stefanirafaela: A strong friendship doesn

A strong friendship doesn't need daily conversation, doesn't always need togetherness, as long as the relationship lives in the heart, true friends will never part.. . . . . . . . . _asia

588 1 Jan 14, 2018
stefanirafaela: You would think that a country like Japan,

You would think that a country like Japan, rich as it is in both traditional culture and technical innovation, as well as plenty of weird and wacky things youโ€™ll never see elsewhere, would be a huge hit with tourists. Yes or not? . . . . . . . . _asia

628 0 Jan 13, 2018
stefanirafaela:

escape to Japan, backpacker's hostel ๐Ÿ˜‰ Kalau aku traveling suka pegi dan menjelajah sendiri tanpa ikut tour, dulu cuma 1x aja ikut tour dan itu pun ziarah ๐Ÿ˜˜ Budget kita tentukan sendiri, mulai de hunting tiket pesawat murah, hotel atau hostel, tempat wisata yang kita kunjungi dan transportasi umum di negara tersebut.. kelebihan backpacker : lebih enak waktu dapat kita atur sndr kmn aja tanpa terburu2, dan kita berasa seperti warga negara sana mulai dr kita cicipi makanan khas mereka, jalan kaki seperti mereka, dan kita bisa cermati budaya mereka. Oya kita bisa dpt temen dr negara yg kita kunjungi Kekurangan backpacker : cuma agak repot aja sih ketika harus berpindah2 tempat dr kota satu ke kota lain, belum lagi kita bawa koper sndr tanpa ada yg bantuin hahaha.. Kelebihan tour : semua udh diatur mulai dr tiket pesawat, hotel, makan, transportasi perjalanan selama disana, dan tempat wisatanya udh ditentuin dan lagi dapet temen baru tapi sesama asal negara mu yah kalo km ikut tour nya kelompok campur bukan dr bentuk km sndr. Kekurangan tour : waktunya menurutku kurang untuk mengunjungi satu objek wisata tersebut, foto2 bntr udh dipanggil tuk kumpul lg, tempat makan ga bisa ditentuin kt sndr dan waktu itu di Eropa aku selalu dikasih chiness food mulu, tidak merasakan jd warga negara sana karna cuma duduk di Bus karna transportasi nya pake bus dr mereka bukan jalan kaki atau transportasi umum . . . . . . _asi

328 1 Jan 11, 2018
stefanirafaela: Osaka Castle ~ Japan
.
.
The main tower of Osaka

Osaka Castle ~ Japan . . The main tower of Osaka Castle is situated on a plot of land roughly one square kilometer. It is built on two raised platforms of landfill supported by sheer walls of cut rock, using a technique calledย Burdock piling, each overlooking aย moat. The central castle building is five stories on the outside and eight stories on the inside, and built atop a tall stone foundation to protect its occupants from attackers. Wikipedia ~ . . . . . . castle

370 1 Jan 11, 2018
stefanirafaela: Today is the perfect day to be happy ๐Ÿ˜‰

Today is the perfect day to be happy ๐Ÿ˜‰ Happy nice weekend ๐Ÿค— . . . . . . . . . _nikmati_syukuri

828 0 Jan 6, 2018
stefanirafaela: Style is a way to say who you

Style is a way to say who you are without having to speak ~Rachel Zoe . . . Zenia dress from Thank you Nyla ๐Ÿค— . . . . . . m n _asia ment

604 0 Jan 4, 2018
stefanirafaela: Enjoy life today, yesterday is gone & tomorrow may

Enjoy life today, yesterday is gone & tomorrow may never come ~ *bersyukur selagi masih diberi kesempatan hidup ๐Ÿ˜™ . . . . . . . . . n

606 6 Jan 3, 2018
stefanirafaela: Leave the sorrows, pain, sadness behind and let

Leave the sorrows, pain, sadness behind and let's welcome the brand New Year with a smile. Happy New Year 2018 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . . . . . . 2018 n _asia

593 6 Jan 1, 2018
stefanirafaela: TGIF .
.
.
.
.
Top by @zero.official.id
.
.
.
.
#tgif #tegal #

TGIF . . . . . Top by . . . . time n _asia

379 4 Dec 29, 2017
stefanirafaela: Everyday may not be good, but there is

Everyday may not be good, but there is something good in everyday.. . . . . . . . . . . .

379 0 Dec 29, 2017